Project MARIAKERKE | SCHILDERWERKEN | VLAANDEREN
mijn thuis op maat 2021
14 september 2021
Airtex fotobehang
Pimp je (kantoor)muur: kies voor Airtex fotobehang
23 juni 2022

Dé zomerkleur van 2022: optimistisch & zacht geel

zomerkleur

yellow paint and yellow paint brush with yellow backround color

De zomer staat niet gewoon voor de deur, ze dendert in volle vaart, holderdebolder binnen en brengt dé zomerkleur van het seizoen met zich mee: optimistisch en zacht geel.

Back to nature

In 2022 zijn frisse, gedempte kleuren die refereren naar de natuur het populairst. Deze kleuren zorgen immers voor een rustgevende omgeving. Van lichtblauw en olijfgroen tot en met warme aardetinten, de natuur roept ons dit jaar.

Het gele eendje

Maar het is niet enkel rust waar we naar op zoek zijn deze zomer, we willen ook leven na twee coronajaren en willen vol optimisme vooruit kijken. Net daarom kiezen we deze zomer voluit voor geel, een pittige contrastkleur die perfect aansluit bij de rustige natuurkleuren en die leven en positieve energie tot in je woonkamer brengt. Natuurlijk is niet elk geel hetzelfde, de trendkleur deze zomer is volgens ons Pantone Daffodil 14-0850 of in verftinten No More Yellow of Duckling Yellow van Boss/Colora. Dit geel is een zachte en gedempte tint met een pastelachtig uiterlijk.
En geef nu zelf toe, bestaat er een betere zomerse kleur dan geel? We zien ons al in de zon zitten, op ons terras of in een warm land, met een cocktail in de hand, genietend van de rust en het leven.
Kies jij voor geel deze zomer of gaat je hart toch uit naar een andere kleur? Schilderwerken In’t Kleur staat je deze zomer bij voor je schilderwerken in welke kleur jij maar wil.
DEEL DIT BERICHT VIA